Name That House

Straks als we klaar zijn, moet ons huizenkind een naam krijgen. Als jullie met z’n allen op bezoek komen, moet je wel kunnen benoemen naar welk pand je gaat. Als de Scheveningse zomerfile’s stil staan voor ons huis, moeten ze op kunnen kijken naar de naam van onze trots.

Hoe gaat ons pand heten?

Zoals eerder verteld, is besluitvorming niet de sterkste kant van onze Vereniging Van Eigenaren (ook wel door mij uitgeroepen tot OCDIM, Oneindig Complexe Diversiteit In Meningen, lees hier)

Dus ook bij het benoemen van ons huis, vliegen de opties om de oren. Aanstaande maandag wordt er een besluit genomen (voor zover dat dan ook echt gaat gebeuren he). Dat betekent dat jullie dus nog drie dagen hebben om ons van allerlei opties te voorzien!

Wie heeft er een passende naam voor ons pand? Roept u maar!

Het pand staat op de scheiding van de wijk Statenkwartier en ligt aan de Duinstraat, dus briljant genoeg werd er: Duinkwartier bedacht. Anderen kwamen met de naam van een Griekse God Agathe Tyge, die voor welvaart en geluk staat. Zelf ben ik niet zo van de Griekse (af)Goden, dus een andere optie alstublieft!

Op de foto hierboven heeft Robbie gefotoshopt waar de naam moet komen. En je ziet; de twee van onze buren voor het gebouw staan alvast druk te discussiëren.

Ik zou zeggen, laat hieronder een ingeving achter. En als dank ontvang je van ons een heerlijke cappucino als je een dagje komt klussen..

3 Comments

  1. noem het: Hebron

  2. Wat denken jullie van HABITAT (LABORA FINI).
    Dat laatste klopt misschien niet. Want je bent nooit klaar met het werk aan een eigen huis. 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *