Prioriteiten

Prioriteiten

Dat is waar het allemaal om draait tijdens een verbouwing. Iemand vertelde mij eens maanden met een mdf-keukeblad te hebben geleefd, omdat al het geld in de verbouwing was gestoken en er simpelweg een nieuwe geldstroom moest komen voor een mooi natuurstenen keukenblad.

Buiten het plannen van de geldstroom hangt werkelijk A-LLES met elkaar samen en moet je dus nauwkeurig uitdenken in welke volgorde alles geplaatst wordt.
In onze gang op zolder komt beloopbaar glas. Dit kan pas geplaatst worden als er een betrouwbaar framework is. Aan dit framework worden de beneden muren vast gemaakt. Om de beneden muren te plaatsen, moet eerst de vloer geëgaliseerd worden. En ga zo maar door.

In een huis waar alles nog geïnstalleerd moet worden, zou je denken dat essentiële dingen voorrang krijgen, zoals: waterleidingen, gasleidingen, wc’s, vloeren en ga zo maar door. Maar bij ons werkt dat heel anders.

Wij werken in feite zo dat niet bovenstaande dingen, maar alleen de echte ESSENTIELE zaken voorrang krijgen. Wij zorgen ervoor dat de ECHTE benodigdheden aanwezig zijn in het huis.
Hebben we een gasaansluiting? Nee. Hebben we waterleidingen? Nee. Hebben we deurposten? NEE.

Maar hebben we een HDMI-aansluiting? Ja! Hebben we Internet op elke verdieping? Ja Zeker. Weten we tot op de centimeter nauwkeurig waar de tv geplaatst gaat worden die we al bij Media Markt uitgezocht hebben? JA NATUURLIJK

Niks reguliere basisvoorzieiningen. Dit zijn de basisvoorzieningen. Als je dat maar bovenaan je lijstje schrijft.

IMG_4888 IMG_4889 IMG_4887 IMG_4886

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *