What the.. have we been doing?

Augustus is de laatste keer dat we iets van ons hebben laten horen. Leven we nog? Staat het huis er nog? Is er nog niks ingestort? Ademen we nog?

Sinds mijn laatste post is er enorm veel gebeurd. Maar het huis is zeker nog niet af. Ik hoor je al vragen: Ja maar jullie hadden toch een deadline in augustus? Ja dat klopt, maar er is geen verbouwing ter wereld zonder vertraging. En juist om er een beetje bij te horen hebben we onze deadline verschoven naar 31 december. Gaan we dat halen??! Spannenddd..

Maar goed; what the.. have we been doing? De laatste post ging over een dakkapel. Wat is er allemaal gebeurd sindsdien? Na twee maanden radiostilte mag er nu wel iets heel goeds komen..
En speciaal daarom heb ik extra hard m’n best gedaan om de afgelopen weken in een filmpje te gieten. Nou ja meer een slideshow (er lezen ook echte filmmakers mee die geen iMovie-template nodig hebben).

De afgelopen maanden zijn een rollercoaster geweest. Maar wel eentje waarin we heel veel bereikt hebben. Inmiddels zijn we zelfs begonnen met de afwerking van sommige kamers! Ik had niet gedacht dat de dag ooit zou komen..

Anyhoe.. ik zou zeggen: see for yourself! En laat ons weten wat je ervan vindt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *