Meet the neighbours

En er was licht op de donkere zolder! En ja dus niet bij ons, maar bij onze lieftallige buur.

IMG_4965 IMG_4968

Er is nog geen scheidingswand tussen ons appartement en dat van de buren, dus we genieten nog gezellig van elkaar. Laat dat nou geen probleem zijn, omdat onze buurvrouw de bloedeigen zus van Robbie is. En onze buurman dus haar lief!!

Met bovenstaande foto stellen we ze even aan jullie voor. Dit zijn Rolf en Debbie die dus net zo ambitieus (lees: dom) als wij waren om een klushuis te kopen! Sterker nog zij kwamen met het idee en hebben ons aangestoken (nog bedankt daarvoor).

Rolf en Debbie hebben een prachtig appartement gekocht met veel potentie en ongeveer twee keer zoveel vierkante meters als ons appartement! Zij kiezen ervoor om geen entresol (tussenverdieping) te maken, maar de woonkamer met heel hoge plafonds te houden. Een beetje het loftidee. De smaak van Rolf en Debbie kennende gaat dit beeldschoon worden.

Ze hebben ervoor gekozen hun badkamer een stuk te laten verzakken en vlak onder het schuine dak te plaatsen. Vorige week zijn er twee dakramen geplaatst die prachtig veel licht binnenlaten en de zolder ineens iets bewoonbaars gaven. Het licht is zo fel, of onze zolder is zo donker, dat het zelfs naar ons huis doorstraalt en bijna een beetje hoop geeft dat het er misschien toch allemaal best leuk uit gaat zien..

Bewonder hier de stulp in wording van Debbie en Rolf

IMG_4954 IMG_4955 IMG_4957 IMG_4958 IMG_4962 IMG_4964

1 Comment

  1. Ik vind jullie helden, net als Robert en Christine!!!
    Wat een moed om zoiets te ondernemen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *